Terazi Burcu Avantajları

Adanali

Member
Terazi Burcu Kariyer Ve Para
Her Terazi için, mutlu bir yaşamın anahtarı iyi bir denge içindedir, yani özel hayatları ve sevdikleri için yeterince zaman ayırmadan çalışmayı tercih etmeyeceklerdir ama yaparlarsa, yaşam tarzlarını buna göre ayarlamaları gerektiğini hissedeceklerdir.Bazen kendileri için çalışan insanları örgütlemek için gereken inisiyatiften yoksun olsalar da sevilen liderler olabilirler ve önlerine çıkan ayrıcalıkları hak etmek için çok çalışacaklar. Hakikat ve adalet arayışında, iyi avukatlar ve yargıçlar ve aynı zamanda sanatsal yönlerini çocukluktan itibaren besledikleri takdirde diplomatlar, tasarımcılar ve besteciler olarak başarılı olabilirler. Bir grupta iyi çalışacaklar ve ikna edici ve yetenekli konuşmacılar olabilirler.

Hayatlarının mali yönü genellikle kontrol altındadır ve ne satın almak istediklerine karar vermekte daha fazla zamanları olsaydı muhtemelen durum böyle olmazdı. Mali tercihlerini sorgulamaya başlar başlamaz, muhtemelen herhangi bir karar vermek zor olduğu için hiç para harcamayacaklardır. Tasarruf ve harcama arasında oldukça iyi bir denge kurarlar ve moda ve güzel kıyafetleri sevmelerine rağmen, harcama arzusunun en pahalı kıyafeti elde etmesine nadiren izin veriyorlar.

Terazi Burcu Erkeği Romantik Anlamda Nasıl Etkilenir
Terazi burcu erkekleri güzel olan her şeyi takdir eder ve görünümleriyle onlara ilham verecek bir partner ararlar. Bu yüzeysel gelebilir, ancak gerçek şu ki, karar süreçlerini kolaylaştırmak ve onları başlangıçta ciddi bir ilişkiye itmek için zihinsel ve görsel uyaranlara ihtiyaçları var. Biriyle birlikte olmaya karar verdikten sonra, genellikle ciddi, uzun vadeli bağlar kurarlar ve başlangıç için mükemmel bir seçim yaptıklarını bilerek zor zamanlara kolaylıkla dayanırlar. Terazi burcu bir adam, gündelik meselelerden hayattaki büyük ortak çabalara kadar her şeyi partneriyle tartışmak ister.

Bu, irade ve güven gücü olan bir ortak arayan, kendini kaybolmuş veya güvensiz hissettiğinde yol gösterecek biri. Doğru kişiyi bulduğunda, onları mutlu etmek için her şeyi yapacak, dikkatlerini yalnızca partnerine çevirecek ve bu süreçte sıklıkla kendini unutacaktır. Bu adam özünde son derece romantik ve bir ömür boyu sürecek gerçek aşkı arar.

Terazi Burcu Kadını Romantik Anlamda Nasıl Etkilenir
Terazi burcundaki bir kadını baştan çıkarmak için kişinin iyi bir konuşmacı ve dinleyici olması gerekir. Yeni şeyler öğrenilmekten, kendisi ve kişisel ilgi alanları hakkında konuşmaktan hoşlandığı kadar partnerinin hayatının derinliklerine dalmayı sevmesi gerekir. Büyüleyici, zeki ve yol boyunca ortaya çıkan sorunlara kesin kolaylıkla çözüm bulurlar. Partnerinin ilgisini çekmesi ve ilk başta kendi inisiyatifini ve seçimlerini sorgulaması, aynı zamanda yeterince açık ve şaşırtıcı olması gerekir.

Terazi burcu bir kadının Venüs tarafından yönetilmesi, doğal bir ruh hali değişimine sahip olma eğilimindedir, ancak bu onu kendi yolunda daha pasif yapmaz. Aşık olduğunda ve bir partneri ile bir evi paylaştığında, onlara bakacak, iyi görünmelerini sağlayacak ve sosyal hayatlarını düzenli ve içinde yaşadıkları sosyal normlara uygun hale getirecektir.