Rahul Gandhi: Delhi Polisi ‘cinsel saldırıya uğrayan kadınlara’ ilişkin yorumu nedeniyle Rahul Gandhi’nin evinde | Hindistan haberleri

fahri

Global Mod
Global Mod


YENİ DELHİ: Delhi polisi ekip rezidansını ziyaret etti. Kongre lider Rahul Gandhi, toplantı sırasında yaptığı açıklamalar için aldığı bir mesajla bağlantılı olarak Bharath Jodo Yatraburada “kadınların cinsel tacize uğramaya devam ettiğini” belirtti.
Yetkililer, Polis Özel Komiseri (Kanun ve Düzen) Sagar Preet Hooda liderliğindeki polis ekibinin Gandhi’nin 12, Tughlaq Lane konutuna geldiğini söyledi.

Buraya onunla konuşmaya geldik. Rahul Gandhi, 30 Ocak’ta Srinagar’da Yatra sırasında… https://t.co/sxeg6603HP olacağına dair bir açıklama yaptı.

– Times Of India (@timesofindia) 1679204081000
Polis, sosyal medyadaki yorumlarını öğrendikten sonra Gandhi’ye bir anket göndererek, kendisine cinsel tacizle ilgili olarak başvuran tüm kadınların ayrıntılarını vermesini istedi. Yetkililer, ekibin Gandhi’nin 12, Tughlaq Lane’deki konutuna geldiğini doğruladı.
Srinagar’daki Bharat Jodo Yatra sırasında Rahul Gandhi’nin “Kadınların hala cinsel saldırıya uğradığını duydum” dediği bildirildi.
Yetkililer, polisin, güvenliklerinin sağlanabilmesi için bu kurbanların ayrıntılarını vermesini istediğini söyledi.